Dagelijks de nieuwste Prijsvragen en Winacties op PrijsvragenGala.nl

Welkom op jouw dagelijkse portie winnaars geluk met elke dag de nieuwste online prijsvragen en winacties! Doe nu gratis mee en maak kans op ontelbaar veel mooie prijzen. Elke dag presenteren we je weer de nieuwste en meest actuele acties waaraan je kunt deelnemen en waar vele fraaie prijzen mee zijn te winnen. Doe mee met en wie weet ben jij straks degene die een van deze prachtige prijzen wint. We wensen je veel plezier met de prijsvragen van vandaag alsmede met alle nog geldige acties van de afgelopen dagen en weken!


Actie Aanmelden

Promoot uw actie! Aanmelden van een prijsvraag of winactie bij PrijsvragenGala.nl

 

Algemene informatie en tarieven 2023:
Uw website of product middels een prijsvraag onder de aandacht brengen van een groot publiek en daarmee extra bezoekers, abonnees & volgers genereren? Maakt u dan vooral gebruik van de mogelijkheden welke we u kunnen bieden om tegen een zeer geringe vergoeding uw actie te promoten voor zowel particulieren als bedrijven. Indien u graag een prijsvraag, winactie of gratis product wilt aanmelden voor plaatsing op onze websites dan verzoeken we u vriendelijk onderstaande informatie aandachtig door te lezen. U kunt uw actie vervolgens onderaan deze pagina aanmelden;

 

Social media winacties via instagram, facebook, twitter, tiktok
Kosten: € 5,00 per eenmalige actie
Betaling : Paypal of Tikkie (geen factuur mogelijk)

Prijsvraag / winactie / gratis product middels een websitelink
Kosten: € 15,25 per eenmalige actie
Betaling : Paypal of Tikkie (geen factuur mogelijk)
Betaling : betalingsopdracht via uw eigen bank (indien gewenst tevens incl. factuur + 21% BTW)

Onbeperkt toevoegen acties voor de duur van 1 jaar
Kosten: € 172,50 onbeperkt toevoegen acties voor de duur van 1 jaar
Betaling : betalingsopdracht via uw eigen bank (indien gewenst tevens incl. factuur + 21% BTW)

 

Betalingsinformatie
Indien u graag een actie wilt toevoegen dan ontvangt u na aanmelding per mail de betalingsgegevens en evt. gewenste factuur.

 

Voorwaarden voor plaatsing

  • Aangemelde acties zullen zo spoedig mogelijk maar binnen 24-36 uur na aanmelding/betaling op onze site verschijnen
  • Acties zullen zichtbaar zijn t/m de datum waarop de actie afgelopen is of de maximale adverteerperiode van 31 dagen
  • Acties zullen langzaam naar achteren zakken op onze website
  • De te plaatsen actie heeft bij aanmelding nog een deelnameperiode van minimaal 4 dagen
  • Discriminerende, racistische, kwetsende en/of pornografische content of verwijzigingen zullen worden geweigerd
  • De beslissing om acties te weigeren voor plaatsing ligt uitsluitend ter beoordeling van ons zelf
  • Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing bij plaatsing van acties op onze websites

 

Gratis adverteren of plaatsen van acties
Wilt u ondanks onze geringe tarieven toch liever gratis gebruik maken van onze diensten dan bieden wij u de mogelijkheid om dit te doen op basis van wederzijdse promotie waarbij u een linkverwijzing of banner van ons op uw desbetreffende actiepagina plaatst. Heeft u een ander voorstel dan luisteren wij hier graag naar. Voor meer info verwijzen wij u graag naar onze contactpagina om met ons in contact te komen. Wij hopen uw actie binnenkort te mogen promoten op onze website! U kunt uw actie middels onderstaande button aanmelden. U ontvangt daarna zo spoedig mogelijk bericht van ons.


Met vriendelijke groet,

Redactie PrijsvragenGala.nl(advertentie)Wij horen graag jouw mening over prijsvragen en winacties. Vul s.v.p. onze prijsvragen-polls in!
Wij horen graag jouw mening over prijsvragen en winacties Reacties (6) | 1 februari 2021
Bestaan ze wel echt die prijsvragen winnaars? Lees hier hun verhalen!
Bestaan ze wel echt die prijsvragen winnaars? Lees hier hun verhalen! Reacties (6) | 2 januari 2021


PrijsvragenGala.nl - Dagelijks de nieuwste gratis prijsvragen en winacties!


Als we nog niet tot je favoriete websites behoorden dan worden we het waarschijnlijk vanaf nu wel, want dagelijks presenteren we je de nieuwste online prijsvragen en winacties waaraan je gratis kunt deelnemen en waarmee je elke dag weer ontzettend veel mooie prijzen kunt winnen.

We hebben alle acties reeds netjes onderverdeeld in diverse keuze mogelijkheden zodat je gericht kunt deelnemen aan prijsvragen die jouw interesse hebben. Ga je graag op reis kijk dan eens of je een gratis vakantie in de wacht kunt slepen. Verheug je je al op bioscoopkaartjes voor die nieuwe film of spring je liever in gat in de lucht omdat je concertkaarten van je favoriete artiest kunt winnen? Wie weet ben jij straks wel de winnaar van een nieuwe set meubels voor in je huis. Of maak jezelf happy met leuke hippe dames of heren kleding en verras je zelf met de nieuwste beauty producten. Of maak gewoon je eigen keuze door een cadeaubon of shoptegoed te scoren waarmee je straks heerlijk kunt gaan shoppen. En voor de heren; vergeet de te winnen elektronica en gadgets niet dagelijks even te bekijken.

Ach ik win toch nooit...! Klopt, als je nooit meedoet aan een winactie, dan win je inderdaad ook niet! Dus doe gewoon regelmatig mee en je zult zien dat je vanzelf een keer in de prijzen zult vallen weten we uit eigen ervaring! Jij maakt net zoveel kans als een ander! Kijk anders ook een bij onze tips voor het deelnemen aan prijsvragen. Elke dag speuren we naar de allernieuwste en beste gratis prijsvragen op internet. Je hoeft alleen nog maar onze website in de gaten te houden voor de meest actuele acties waarmee je honderden gratis prijzen kunt winnen. En om het tot slot helemaal geweldig te maken hebben we de juiste antwoorden er vaak ook al bij vermeld zodat je deze zelf niet eens meer hoeft op te zoeken!

Hou vanaf nu je voordeur in de gaten want voor je het weet staat er binnenkort een postbode met een verrassing op je te wachten!

We wensen je alvast veel plezier en geluk!
PrijsvragenGala.nl

© 2006-2023 Active Internet Services - Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeling door Pascal Hendrick.
Alle afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd door hun respectieve auteursrechteigenaren.