Dagelijks de nieuwste Prijsvragen en Winacties op PrijsvragenGala.nl

Welkom op jouw dagelijkse portie winnaars geluk met elke dag de nieuwste online prijsvragen en winacties! Doe nu gratis mee en maak kans op ontelbaar veel mooie prijzen. Elke dag presenteren we je weer de nieuwste en meest actuele acties waaraan je kunt deelnemen en waar vele fraaie prijzen mee zijn te winnen. Doe mee met en wie weet ben jij straks degene die een van deze prachtige prijzen wint. We wensen je veel plezier met de prijsvragen van vandaag alsmede met alle nog geldige acties van de afgelopen dagen en weken!


Mediakit

Mediakit van PrijsvragenGala.nl

 

Algemene informatie

PrijsvragenGala.nl is een onderdeel van Active Internet Services. Op onze website tonen we dagelijks vele prijsvragen en/of gratis producten van externe website welke we op het nederlandse internet ontdekken. Dagelijks bereiken we middels onze website, blog en social media enkele duizenden bezoekers per dag. Wilt u graag partner worden, een banner/tekstlink van ons op uw website plaatsen of een andere vorm van samenwerking of wederzijdse promotie aangaan? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op via onze contactpagina.

 

Google analytics statistieken PrijsvragenGala.nl

Maand : Januari 2020 Unieke bezoekers : 17.611 Sessies : 43.154 Pageviews : 163.830
Maand : December 2019 Unieke bezoekers : 28.198 Sessies : 78.864 Pageviews : 427.658
Maand : November 2019 Unieke bezoekers : 20.472 Sessies : 49.487 Pageviews : 220.211
Maand : Oktober 2019 Unieke bezoekers : 19.637 Sessies : 42.223 Pageviews : 164.194
Maand : September Unieke bezoekers : 18.438 Sessies : 40.334 Pageviews : 164.594

 

Geslacht: 72% vrouw - 28% man / Leeftijd: 81.29% 25 tot 45 jaar / Locatie: 92% Nederland - 3% België

 

Social media PrijsvragenGala.nl

Nieuwsbrief : 18.487 leden / WhatsApp : 58 leden

Facebook : 9.554 volgers / Nieuwsbrief : 18.487 leden / Instagram : 39 volgers / Twitter: 512 volgers

 

 Partners waarmee we samenwerken

 
Naast diverse linkpartners hebben wij met vele websites een samenwerkingsverband. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om uw product of website middels een speciale winactie op onze website, blog of social media onder de aandacht te brengen. Of u kiest voor een partner-samenwerking waarbij we uw prijsvragen of winacties op basis van wederzijdse promotie gratis op onze website plaatsen. Informeer gerust naar de mogelijkheden welke we u kunnen aanbieden.


Met vriendelijke groet,
PrijsvragenGala.nl

 

 Bericht geplaatst door : Redactie  /  Datum : 08 februari 2020


(advertentie)Wij horen graag jouw mening over prijsvragen en winacties. Vul s.v.p. onze prijsvragen-polls in!
Wij horen graag jouw mening over prijsvragen en winacties Reacties (6) | 1 februari 2021
Bestaan ze wel echt die prijsvragen winnaars? Lees hier hun verhalen!
Bestaan ze wel echt die prijsvragen winnaars? Lees hier hun verhalen! Reacties (6) | 2 januari 2021


PrijsvragenGala.nl - Dagelijks de nieuwste gratis prijsvragen en winacties!


Als we nog niet tot je favoriete websites behoorden dan worden we het waarschijnlijk vanaf nu wel, want dagelijks presenteren we je de nieuwste online prijsvragen en winacties waaraan je gratis kunt deelnemen en waarmee je elke dag weer ontzettend veel mooie prijzen kunt winnen.

We hebben alle acties reeds netjes onderverdeeld in diverse keuze mogelijkheden zodat je gericht kunt deelnemen aan prijsvragen die jouw interesse hebben. Ga je graag op reis kijk dan eens of je een gratis vakantie in de wacht kunt slepen. Verheug je je al op bioscoopkaartjes voor die nieuwe film of spring je liever in gat in de lucht omdat je concertkaarten van je favoriete artiest kunt winnen? Wie weet ben jij straks wel de winnaar van een nieuwe set meubels voor in je huis. Of maak jezelf happy met leuke hippe dames of heren kleding en verras je zelf met de nieuwste beauty producten. Of maak gewoon je eigen keuze door een cadeaubon of shoptegoed te scoren waarmee je straks heerlijk kunt gaan shoppen. En voor de heren; vergeet de te winnen elektronica en gadgets niet dagelijks even te bekijken.

Ach ik win toch nooit...! Klopt, als je nooit meedoet aan een winactie, dan win je inderdaad ook niet! Dus doe gewoon regelmatig mee en je zult zien dat je vanzelf een keer in de prijzen zult vallen weten we uit eigen ervaring! Jij maakt net zoveel kans als een ander! Kijk anders ook een bij onze tips voor het deelnemen aan prijsvragen. Elke dag speuren we naar de allernieuwste en beste gratis prijsvragen op internet. Je hoeft alleen nog maar onze website in de gaten te houden voor de meest actuele acties waarmee je honderden gratis prijzen kunt winnen. En om het tot slot helemaal geweldig te maken hebben we de juiste antwoorden er vaak ook al bij vermeld zodat je deze zelf niet eens meer hoeft op te zoeken!

Hou vanaf nu je voordeur in de gaten want voor je het weet staat er binnenkort een postbode met een verrassing op je te wachten!

We wensen je alvast veel plezier en geluk!
PrijsvragenGala.nl

© 2006-2023 Active Internet Services - Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeling door Pascal Hendrick.
Alle afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd door hun respectieve auteursrechteigenaren.