Dagelijks de nieuwste Prijsvragen en Winacties op PrijsvragenGala.nl

Welkom op jouw dagelijkse portie winnaars geluk met elke dag de nieuwste online prijsvragen en winacties! Doe nu gratis mee en maak kans op ontelbaar veel mooie prijzen. Elke dag presenteren we je weer de nieuwste en meest actuele acties waaraan je kunt deelnemen en waar vele fraaie prijzen mee zijn te winnen. Doe mee met en wie weet ben jij straks degene die een van deze prachtige prijzen wint. We wensen je veel plezier met de prijsvragen van vandaag alsmede met alle nog geldige acties van de afgelopen dagen en weken!


Privacy Verklaring

Privacy verklaing van de website PrijsvragenGala.nl

 

Privacy Verklaring - PrijsvragenGala.nl
Beste bezoeker/gebruiker, indien u gebruik maakt van deze website verzoeken wij u vriendelijk doch dringend eerst onderstaande privacy voorwaarden aandachtig door te lezen. Indien u niet akkoord gaat, of u wilt/kunt deze voorwaarden niet accepteren, gelieve dan geen gebruik te maken van de website: Prijsvragengala.nl. Nog geen 16 jaar? Vraag dan je ouders om toestemming om onze producten en diensten te gebruiken. Laat ze deze privacyverklaring lezen.
Wij zijn van mening dat het belangrijk is om transparant te zijn over de manier waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan. Met dit privacybeleid proberen we u duidelijkheid en transparantie te bieden. U leest hier o.a. hoe wij omgaan met u betreffende informatie, hoe en welke informatie wij (kunnen) verzamelen en voor welke doeleinden we die (kunnen) gebruiken. Daarnaast leest u in dit document informatie over hoe u inzage in uw gegevens kunt krijgen, hoe u uw gegevens kunt (laten) wijzigen of verwijderen, en wie de (mogelijke) ontvangers van deze gegevens zijn. Heeft u vragen over dit document, of de verwerking van gegevens (verzoek om inzage, wijzigen of verwijderen van gegevens) dan kunt u die stellen via ons contactformulier op deze websie.

 

Verzamelen van uw gegevens:
Op onze domeinnaam PrijsvragenGala.nl vind u winacties, prijsvragen en gratis producten welke door externe organisatoren worden georganiseerd. Wij zijn dus niet de organisatoren en/of verantwoordelijk voor de organisatie danwel afhandeling van deze acties. Wij verzamelen enkel deze acties op het internet ter info voor de bezoekers van onze website. Indien u deelneemt aan deze externe winacties op/van andere websites dan gelden de desbetreffende privacyvoorwaarden van die betreffende websites. Wij verzamelen/verwerken enkel uw gegevens bij: (1) aanmelding op onze nieuwsbrief, (2) invullen van ons contactformulier, (3) deelname een prijsvraag welke wel door ons zelf is georganiseerd, (4) gegevens die verzameld worden via cookies op onze website (5) gegevens die als reactie ingevuld worden op onze website.


Uw toestemming:
Indien de verwerkingsactiviteit gebaseerd is op uw toestemming, heeft u het recht uw toestemming op elk moment in te trekken. Het intrekken van uw toestemming zal echter geen impact hebben op de rechtmatigheid van enige verwerking die gebeurde op basis van uw toestemming voor het intrekken hiervan.


Informatie die wij delen:
We delen uw gegevens niet met derden welke wij verzamelen via (1), (2), (4) en (5). Uitzondering daarop zijn deelnames aan eigen prijsvragen (3) waarbij sponsoren/derden zijn betrokken. Indien wij u gegevens achteraf delen zullen wij dit vooraf bekend maken middels de voorwaarden van de desbetreffende prijsvraag. Wij delen dan enkel uw mail-adres en geen verdere gegevens. Bij deelname gaat u akkoord met het delen van deze gegevens. Indien mailgegevens met een derde gedeeld worden, eisen wij dat deze derde partij akkoord gaat om uw persoonsgegevens te beschermen en behandelen overeenkomstig alle wettelijke, reglementaire en contractuele verplichtingen of andere instructies die wij hun aanleveren. Bij afmelding op onze nieuwsbrief worden automatisch al uw gegevens gewist.


Uw rechten:
Indien u gevestigd bent in de EU/EER, of indien uw persoonsgegevens anderzijds verwerkt worden ons binnen de EU/EER heeft u de volgende rechten; toegang tot uw gegevens, correctie van uw gegevens, verwijdering van uw gegevens, beperking opleggen van delen van uw gegevens, bezwaren en klachten indien betreffende uw gegevens. Wilt u weten welke persoonsgegevens wij van u hebben vastgelegd, wilt u gegevens (laten) wijzigen of (laten) wissen conform de daarvoor geldende regelgeving, dan kunt u ons contactformulier op deze website invullen. Ook kunt u doorgeven dat u niet langer prijs stelt op het verstrekken van uw persoonsgegevens (aan derden), het gebruik van uw gegevens voor het ontvangen van onze nieuwsbrief.


Beveiliging en bewaren van gegevens:
PrijsvragenGala.nl zal de juiste technische en organisatorische maatregelen nemen overeenkomstig de toepasselijke gegevensbeschermingswetgeving m.b.t. het dewaren en beveiligen van uw gegevens. Wij zullen uw persoonsgegevens bewaren zolang als wettelijk vereist is, of zoals vereist onder enig contract. Indien er geen wettelijke vereiste is, zullen wij informatie over u enkel bijhouden zo lang als nodig is voor de doeleinden waarvoor de informatie werden verzameld. IP-adressen bij onze reactieformulieren bewaren wij enkel tijdelijk om eventuele ongewenste spam-aanvallen te kunnen blokkeren.


Slot :
Indien u uw rechten wil uitoefenen of indien u vragen heeft in verband met deze Privacyverklaring, gelieve uw verzoek in te dienen via ons contactformulier op deze website. Wij kunnen deze Privacyverklaring tussentijds wijzigen. Alle wijzigingen aan deze Privacyverklaring zullen in werking treden op de datum dat deze gepubliceerd wordt, of zoals anderzijds wettelijk vereist is.

 

 


Met vriendelijke groet,
PrijsvragenGala.nl

 

 Bericht geplaatst door : Redactie  /  Datum : 25 mei 2018


(advertentie)Wij horen graag jouw mening over prijsvragen en winacties. Vul s.v.p. onze prijsvragen-polls in!
Wij horen graag jouw mening over prijsvragen en winacties Reacties (6) | 1 februari 2021
Bestaan ze wel echt die prijsvragen winnaars? Lees hier hun verhalen!
Bestaan ze wel echt die prijsvragen winnaars? Lees hier hun verhalen! Reacties (6) | 2 januari 2021


PrijsvragenGala.nl - Dagelijks de nieuwste gratis prijsvragen en winacties!


Als we nog niet tot je favoriete websites behoorden dan worden we het waarschijnlijk vanaf nu wel, want dagelijks presenteren we je de nieuwste online prijsvragen en winacties waaraan je gratis kunt deelnemen en waarmee je elke dag weer ontzettend veel mooie prijzen kunt winnen.

We hebben alle acties reeds netjes onderverdeeld in diverse keuze mogelijkheden zodat je gericht kunt deelnemen aan prijsvragen die jouw interesse hebben. Ga je graag op reis kijk dan eens of je een gratis vakantie in de wacht kunt slepen. Verheug je je al op bioscoopkaartjes voor die nieuwe film of spring je liever in gat in de lucht omdat je concertkaarten van je favoriete artiest kunt winnen? Wie weet ben jij straks wel de winnaar van een nieuwe set meubels voor in je huis. Of maak jezelf happy met leuke hippe dames of heren kleding en verras je zelf met de nieuwste beauty producten. Of maak gewoon je eigen keuze door een cadeaubon of shoptegoed te scoren waarmee je straks heerlijk kunt gaan shoppen. En voor de heren; vergeet de te winnen elektronica en gadgets niet dagelijks even te bekijken.

Ach ik win toch nooit...! Klopt, als je nooit meedoet aan een winactie, dan win je inderdaad ook niet! Dus doe gewoon regelmatig mee en je zult zien dat je vanzelf een keer in de prijzen zult vallen weten we uit eigen ervaring! Jij maakt net zoveel kans als een ander! Kijk anders ook een bij onze tips voor het deelnemen aan prijsvragen. Elke dag speuren we naar de allernieuwste en beste gratis prijsvragen op internet. Je hoeft alleen nog maar onze website in de gaten te houden voor de meest actuele acties waarmee je honderden gratis prijzen kunt winnen. En om het tot slot helemaal geweldig te maken hebben we de juiste antwoorden er vaak ook al bij vermeld zodat je deze zelf niet eens meer hoeft op te zoeken!

Hou vanaf nu je voordeur in de gaten want voor je het weet staat er binnenkort een postbode met een verrassing op je te wachten!

We wensen je alvast veel plezier en geluk!
PrijsvragenGala.nl

© 2006-2023 Active Internet Services - Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeling door Pascal Hendrick.
Alle afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd door hun respectieve auteursrechteigenaren.