Dagelijks de nieuwste Prijsvragen en Winacties op PrijsvragenGala.nl

Welkom op jouw dagelijkse portie winnaars geluk met elke dag de nieuwste online prijsvragen en winacties! Doe nu gratis mee en maak kans op ontelbaar veel mooie prijzen. Elke dag presenteren we je weer de nieuwste en meest actuele acties waaraan je kunt deelnemen en waar vele fraaie prijzen mee zijn te winnen. Doe mee met en wie weet ben jij straks degene die een van deze prachtige prijzen wint. We wensen je veel plezier met de prijsvragen van vandaag alsmede met alle nog geldige acties van de afgelopen dagen en weken!


Prijsvragen Tips

Gratis tips voor deelname aan prijsvragen en winacties - PrijsvragenGala.nl

 

Doe jij graag mee aan prijsvragen maar kun je wel wat hulp en tips gebruiken? Lees dan vooral even verder want we hebben 7 handige en goede tips voor je op een rij gezet voor het winnen van prijsvragen en deelnames aan winacties! We wensen je veel prijsvragenplezier en hopen dat je binnenkort je eerste prijzen in de wacht weet te slepen met deze tips. Heb je nog vragen neem dan gerust even contact met ons op zodat we je wellicht kunnen helpen.

 

 

Tip 1 : Waar vind ik nieuwe prijsvragen

Prijsvragen en winacties vindt je bijna dagelijks en overal. Zowel online op internet, reclame op TV of radio, of tijdens dagelijkse bezigheden zoals winkelen. Tevens zul je in kranten, magazines en tijdschriften veel acties vinden. Overal zie je of hoor je wel winacties. Op PrijsvragenGala.nl hebben wij die zoektocht echter al voor je gedaan. Elke dag worden er hier nieuwe acties geplaatst en vaak nog met de juiste antwoorden erbij om het je nog eenvoudiger te maken!!

 

Tip 2 : Gebruik een apart mailadres

Indien je vaker met prijsvragen en winacties wil meedoen dan is het raadzaam en erg handig om een apart mailadres hiervoor te gebruiken. Zo blijft je prive-mail gescheiden van je prijsvragen activiteiten. Bij veel acties zul je je deelname per mail moeten bevestigen. Maar tevens ontvang je leuke nieuwsbrieven met nieuwe acties of bekendmakingen van de prijswinnaars. Met een apart e-mailadres houdt je jouw persoonlijke e-mail en berichten van websites & bedrijven gescheiden en blijft alles overzichtelijk. Het aanmaken van een extra e-mailadres is vaak gewoon mogelijk bij je eigen internet provider, maar je kunt ook gebruik maken van gratis diensten als Outlook of Gmail. Vergeet ook niet om je spam-box regelmatig even te checken. Soms komen deelname of winaarsberichten onverhoopt daar terecht en het zou zonden zijn om deze te missen!

 

Tip 3 : Even doorzetten en niet opgeven

Ik win toch nooit wat is een veel gebruikte term die je vaak hoort. Geef echter niet op! Het is vaak een kwestie van tijd en doorzettingsvermogen voordat je je eerste prijs wint. Dan is het een kwestie van doorzetten en al vlug zal je bemerken dat ook jou kansen net zo groot zijn als die van een ander en dat winnen ontzettend leuk is. Hoe vaker je meedoet des te groter je kans is dat je ergens als winnaar uit de bus komt. Doe dus aan zoveel mogelijk acties mee om je kansen te vergroten.

Uiteraard wil iedereen het liefste een nieuwe auto of vakantie winnen maar ben ook tevreden met kleinere prijzen want ook die zijn vaak erg leuk om te winnen. Juist bij de wat kleinere winacties maak je ook meer kans om te winnen. Aan grote prijsacties zullen namelijk meer mensen aan deelnemen dan aan een leuke dvd of mooi boek welke je kunt winnen. Hier liggen dus je kansen! Simpelweg omdat de meeste mensen zich te veel focussen op de grotere prijzen en er hierdoor een stuk minder deelnemers zijn aan een kleine prijsvraag.

Sommige prijzen kun je winnen door het invullen van een enquête. Vaak ben je hier zeer snel mee klaar, soms sneller dan gebruikelijke prijsvragen. Als je even de tijd neemt om een enquête in te vullen maak je vaak een grotere kans op een grote prijs. Doordat veel mensen het geduld niet hebben om een enquête in te vullen, is het aantal deelnemers vaak lager dan bij gebruikelijke prijsvragen. Meer kans op een prijs dus.

 

Tip 4 : Invullen van deelname formulieren

De meeste prijsvragen op internet gaan tegenwoordig veelal via het invullen van een online winformulier. Ongeacht of je nu aan een mail en win of een klik en win actie deelneemt zul je je gegevens moeten invullen. Logisch ook want uiteindelijk zal de organisator je wel moeten kunnen bereiken indien je de winnaar bent of moeten weten waar de prijs naartie gestuurd zal moeten worden. Wanneer je met veel winacties meedoet dan is het invullen van al die deelnameformulieren soms een tijdrovende klus! Dit kan een heel stuk eenvoudiger dan telkens opnieuw handmatig elk formulier invullen. Er zijn hiervoor enkele handige tools, die het invullen van een prijsvraag eenvoudiger maken zoals Lasstpass of Roboform (zoek via google!). Wees eerlijk en alert met invullen van je gegevens. Klopt je mailadres of woonadres niet zul je je prijs niet kunnen ontvangen! Gegevens die nep zijn en/of niet kloppen worden tevens vaak geblokkeerd van deelname, wat betekent dat je geen kans maakt op een prijs.

 

Tip 5 : Lees even de voorwaarden

Lees altijd goed de voorwaarden door! Voor sommige prijsvragen brengen deelname consequenties met zich mee en je wilt achteraf niet voor een verrassing komen te staan. Zo kan het zijn dat je naar afloop van de prijsvraag nog mailtjes krijgt met reclame van de organisator of dat je de prijs persoonlijk moet komen afhalen. Ook is het mogelijk dat je gevraagd wordt voor overige (betaalde) diensten. Wij proberen altijd de beste gratis prijsvragen te selecteren, in principe hoef je dus nergens te betalen om kans te kunnen maken op een prijs.

Of alle prijzen altijd daadwerkelijk worden verloot is moeilijk te zeggen. De controle hierop ontbreekt namelijk. Het meerendeel van de acties zal altijd eerlijk verlopen maar er zijn natuurlijk acties welke echt niet kunnen. Er is niemand die zomaar een auto t.w.v. 80.000,- weggeeft. Met name op facebook zijn dan ook niet alle win&like acties altijd even betrouwbaar. De grote winacties op bekende en grote websites zijn echter doorgaans gewoon betrouwbaar.

 

Tip 6 : Opvallen geeft je meer kans om te winnen

Afhankelijk van de te winnen prijs bij een winactie zijn er vaak veel deelnemers die net als jij kans willen maken op de te winnen prijs. Het kan dan een handje helpen als je wat meer je best doet om op te vallen maar overdrijf hierin niet. Maak het niet te nep want dit zal juist een tegenovergestelde uitwerking hebben. Kun je reageren bij de winactie? Neem dan de moeite hiervoor en plaats eens een leuke reactie. Geen reactie van, "kom maar op met die prijs" of "ik wil winnen!" maar doe gewoon eens je best om het een beetje persoonlijk te maken. Hoe vaker je dit doet, hoe beter je hier in zal worden.
Is de website of het bedrijf dat een winactie organiseert ook aanwezig op social media? (Facebook, Twitter, Instagram enz.) Dan kan een like of het volgen van desbetreffende pagina helpen. Je toont daarmee interesse in het bedrijf en niet alleen in de prijs. De organisator van de prijsvraag ziet jouw naam hierdoor vaker voorbij komen en dat kan net dat beetje extra zijn wat nodig is om te winnen want de winnaars worden veelal handmatig gekozen.

 

Tip 7 : Betaalde invuldiensten

Wees alert op bedrijven die je een betaald abonnement aanbieden om voor jou al die prijsvragen en winacties in te vullen. Doe hier niet aan mee! Het is vaak fake en deelnames die door dit soort bedrijven ingezonden worden worden veelal automatisch afgekeurd door de organisator! Je winkans is zeer gering en de vraag is maar of ze daadwerkelijk iets voor je invullen waardoor jij kans maakt om te winnen! Dit soort bedrijven zijn er enkel op uit om geld aan je te verdienen en om van een dergelijk abonnement af te komen is vaak nog ontzettend lastig. Trap er derhalve niet in en doe gewoon lekker zelf mee aan prijsvragen en hou het in eigen beheer!


Met vriendelijke groet,
PrijsvragenGala.nl

 

 

 Bericht geplaatst door : Redactie  /  Datum : 18 november 2019


(advertentie)Wij horen graag jouw mening over prijsvragen en winacties. Vul s.v.p. onze prijsvragen-polls in!
Wij horen graag jouw mening over prijsvragen en winacties Reacties (6) | 1 februari 2021
Bestaan ze wel echt die prijsvragen winnaars? Lees hier hun verhalen!
Bestaan ze wel echt die prijsvragen winnaars? Lees hier hun verhalen! Reacties (6) | 2 januari 2021


PrijsvragenGala.nl - Dagelijks de nieuwste gratis prijsvragen en winacties!


Als we nog niet tot je favoriete websites behoorden dan worden we het waarschijnlijk vanaf nu wel, want dagelijks presenteren we je de nieuwste online prijsvragen en winacties waaraan je gratis kunt deelnemen en waarmee je elke dag weer ontzettend veel mooie prijzen kunt winnen.

We hebben alle acties reeds netjes onderverdeeld in diverse keuze mogelijkheden zodat je gericht kunt deelnemen aan prijsvragen die jouw interesse hebben. Ga je graag op reis kijk dan eens of je een gratis vakantie in de wacht kunt slepen. Verheug je je al op bioscoopkaartjes voor die nieuwe film of spring je liever in gat in de lucht omdat je concertkaarten van je favoriete artiest kunt winnen? Wie weet ben jij straks wel de winnaar van een nieuwe set meubels voor in je huis. Of maak jezelf happy met leuke hippe dames of heren kleding en verras je zelf met de nieuwste beauty producten. Of maak gewoon je eigen keuze door een cadeaubon of shoptegoed te scoren waarmee je straks heerlijk kunt gaan shoppen. En voor de heren; vergeet de te winnen elektronica en gadgets niet dagelijks even te bekijken.

Ach ik win toch nooit...! Klopt, als je nooit meedoet aan een winactie, dan win je inderdaad ook niet! Dus doe gewoon regelmatig mee en je zult zien dat je vanzelf een keer in de prijzen zult vallen weten we uit eigen ervaring! Jij maakt net zoveel kans als een ander! Kijk anders ook een bij onze tips voor het deelnemen aan prijsvragen. Elke dag speuren we naar de allernieuwste en beste gratis prijsvragen op internet. Je hoeft alleen nog maar onze website in de gaten te houden voor de meest actuele acties waarmee je honderden gratis prijzen kunt winnen. En om het tot slot helemaal geweldig te maken hebben we de juiste antwoorden er vaak ook al bij vermeld zodat je deze zelf niet eens meer hoeft op te zoeken!

Hou vanaf nu je voordeur in de gaten want voor je het weet staat er binnenkort een postbode met een verrassing op je te wachten!

We wensen je alvast veel plezier en geluk!
PrijsvragenGala.nl

© 2006-2023 Active Internet Services - Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeling door Pascal Hendrick.
Alle afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd door hun respectieve auteursrechteigenaren.