Dagelijks de nieuwste Prijsvragen en Winacties op PrijsvragenGala.nl

Welkom op jouw dagelijkse portie winnaars geluk met elke dag de nieuwste online prijsvragen en winacties! Doe nu gratis mee en maak kans op ontelbaar veel mooie prijzen. Elke dag presenteren we je weer de nieuwste en meest actuele acties waaraan je kunt deelnemen en waar vele fraaie prijzen mee zijn te winnen. Doe mee met en wie weet ben jij straks degene die een van deze prachtige prijzen wint. We wensen je veel plezier met de prijsvragen van vandaag alsmede met alle nog geldige acties van de afgelopen dagen en weken!


Info over ons

Informatie over de website PrijsvragenGala.nl

 

 

Onze Historie :
Onze historie loopt terug tot eind 2004. Dit was het moment dat we als prijsvragenwebsite ooit zijn gestart onder de naam winnen.isgratis.nl. Vol enthousiasme verzamelden we elke dag nieuwe prijsvragen en plaatsten deze op onze website. Naar verloop van tijd bleken de mogelijkheden op deze gratis website echter toch erg beperkt.

 

2006
Eind augustus 2006 zijn we dan ook overgestapt op een nieuwe domeinnaam en kwam er tevens een complete nieuwe website. De start van PrijsvragenGala.nl was een feit! Later in dat jaar werd er tevens een samenwerking opgestart met een andere bekende prijsvragensite. Via een geïntegreerd systeem konden we eenvoudig nieuwe prijsvragen op onze website plaatsen en mochten we in goede verstandhouding meeliften op hun succes.

 

2009
De samenwerking verliep naar tevredenheid maar begin 2009 hebben we besloten om zelfstandig en zonder hulp onze eigen website te gaan beheren en zelf voor de aanvoer van alle dagelijkse acties te zorgen. Tevens schreven we ons in als bedrijf bij de kamer van koophandel waarbij het runnen van PrijsvragenGala.nl een van onze activiteiten zou zijn. Langzaam aan verworven we ons vanaf 2009 een hogere positie in Google en gestaag vestigden we ons onder de vaste top 3 van grote jongens in de prijsvragenwereld. Inmiddels waren we na 5 jaar een bekende naam geworden als het om prijsvragen en winacties ging.

 

2015
Om de ingezette groei m.b.t. bezoekersaantallen e.d. te kunnen blijven realiseren werd er halverwege 2015 besloten dat het tijd werd voor vernieuwing. Een nieuw fris design met een compleet nieuw back-end systeem volgde. Hiermee waren we in staat om sneller nieuwe prijsvragen toe te voegen aan onze website en onze bezoekers aantallen groeiden dan ook gestaag door. Onze doelstelling om daadwerkelijk de top 3 te bestormen in Google werd langzaam ingezet.

 

2016
Een van onze grootste concurrenten Ikhebrpijs.nl besloot om zijn activiteiten te staken en na intensief overleg bleven wij als enigste overname kandidaat over. De website van Ikhebprijs.nl kreeg halverwege het jaar een nieuwe look en werd toegevoegd aan onze eigen systeem zodat we eenvoudig in staat waren om zowel PrijsvragenGala.nl als Ikhebprijs.nl dagelijks te bedienen van nieuwe acties. In december besloten we echt de strijd aan te gaan met de 2 overgebleven concurrenten op het internet en introduceerden we ook onze 3e website: Gratiswinacties.nl 

 

2019
Onze vloot van 3 prijsvragenwebsites bleef groeien en halverwege 2019 was het zover. Onze 2 enige overgebleven concurrenten (prijsvragen.nl en prijzenzolder.nl) verdwenen van het toneel. Eind 2019 stonden alle 3 onze websites op de top 3 posities m.b.t. prijsvragen en winacties. Het was een lange intensieve weg naar de top maar onze doelstelling en gewenste resultaat was bereikt. Halverwege het jaar werd er gestart met een whatsapp-groep voor prijsvragenliefhebbers.

 

2020
Om op die top te blijven besloten we dat het een verstandige keuze zou zijn om richting de toekomst het roer om te gooien en ons weer te concentreren op 1 goede prijsvragenwebsite i.p.v. op 3 websites. We namen afscheid van onze activiteiten op Ikhebprijs.nl en Gratiswinacties.nl. De meest bekende website PrijsvragenGala.nl kreeg weer een nieuwe verfrissende look en nieuwe mogelijkheden. Met enige bescheidenheid maar met trots mogen we concluderen dat we anno 2020 de meeste bekende prijsvragenwebsite zijn in Nederland. Dagelijks voorzien we de website van tientallen nieuwe acties. In haast alle gevallen tref je ze bij ons als eerste! Inmiddels hebben we een vaste positie in diverse zoekmachines en ons bezoekersaantal groeit nog dagelijks. Voor de toekomst hopen we de website nog uit te breiden met diverse leuke en handige applicaties. Uiteraard zijn we ook op social media aanwezig en ook daar groeien we steeds verder in aantallen. Voor meer info hierover kunt u terecht op onze mediakit.

 

Medewerkers :
PrijsvragenGala wordt momenteel gerund door 1 vast redactielid en 2-3 vrijwilligers die ons helpen bij het zoeken naar de juiste antwoorden op diverse prijsvragen. Op deze manier zorgen we dagelijks voor updates en speuren we voor u het internet af naar nieuwe prijsvragen en winacties. Binnenkort hopen we ons team met 1 of 2 mensen te kunnen uitbreiden zodat we u van nog meer acties kunnen voorzien.


Met vriendelijke groet,
PrijsvragenGala.nl

 

 Bericht geplaatst door : Redactie  /  Datum : 23 januari 2020


(advertentie)Wij horen graag jouw mening over prijsvragen en winacties. Vul s.v.p. onze prijsvragen-polls in!
Wij horen graag jouw mening over prijsvragen en winacties Reacties (6) | 1 februari 2021
Bestaan ze wel echt die prijsvragen winnaars? Lees hier hun verhalen!
Bestaan ze wel echt die prijsvragen winnaars? Lees hier hun verhalen! Reacties (6) | 2 januari 2021


PrijsvragenGala.nl - Dagelijks de nieuwste gratis prijsvragen en winacties!


Als we nog niet tot je favoriete websites behoorden dan worden we het waarschijnlijk vanaf nu wel, want dagelijks presenteren we je de nieuwste online prijsvragen en winacties waaraan je gratis kunt deelnemen en waarmee je elke dag weer ontzettend veel mooie prijzen kunt winnen.

We hebben alle acties reeds netjes onderverdeeld in diverse keuze mogelijkheden zodat je gericht kunt deelnemen aan prijsvragen die jouw interesse hebben. Ga je graag op reis kijk dan eens of je een gratis vakantie in de wacht kunt slepen. Verheug je je al op bioscoopkaartjes voor die nieuwe film of spring je liever in gat in de lucht omdat je concertkaarten van je favoriete artiest kunt winnen? Wie weet ben jij straks wel de winnaar van een nieuwe set meubels voor in je huis. Of maak jezelf happy met leuke hippe dames of heren kleding en verras je zelf met de nieuwste beauty producten. Of maak gewoon je eigen keuze door een cadeaubon of shoptegoed te scoren waarmee je straks heerlijk kunt gaan shoppen. En voor de heren; vergeet de te winnen elektronica en gadgets niet dagelijks even te bekijken.

Ach ik win toch nooit...! Klopt, als je nooit meedoet aan een winactie, dan win je inderdaad ook niet! Dus doe gewoon regelmatig mee en je zult zien dat je vanzelf een keer in de prijzen zult vallen weten we uit eigen ervaring! Jij maakt net zoveel kans als een ander! Kijk anders ook een bij onze tips voor het deelnemen aan prijsvragen. Elke dag speuren we naar de allernieuwste en beste gratis prijsvragen op internet. Je hoeft alleen nog maar onze website in de gaten te houden voor de meest actuele acties waarmee je honderden gratis prijzen kunt winnen. En om het tot slot helemaal geweldig te maken hebben we de juiste antwoorden er vaak ook al bij vermeld zodat je deze zelf niet eens meer hoeft op te zoeken!

Hou vanaf nu je voordeur in de gaten want voor je het weet staat er binnenkort een postbode met een verrassing op je te wachten!

We wensen je alvast veel plezier en geluk!
PrijsvragenGala.nl

© 2006-2023 Active Internet Services - Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeling door Pascal Hendrick.
Alle afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd door hun respectieve auteursrechteigenaren.