Dagelijks de nieuwste prijsvragen en winacties op PrijsvragenGala.nl

Welkom op jouw dagelijkse portie winnaars geluk met elke dag de nieuwste en online prijsvragen en winacties! Doe nu gratis mee en maak daarmee kans op ontelbaar veel mooie prijzen. Elke dag presenteren we je weer de nieuwste en meest actuele acties waaraan je kunt deelnemen en waar vele fraaie prijzen mee zijn te winnen. Doe vandaag nog mee met onderstaande prijsvragen en wie weet ben jij straks degene die een van deze prachtige prijzen wint!


Bestaan ze wel echt die prijsvragen winnaars? Lees hier hun verhalen!

Bestaan ze wel echt die prijsvragen winnaars? Lees hier hun verhalen!

Dit blogartikel is geplaatst op : 2 januari 2021 door Redactie PrijsvragenGala.nl

Blog : Bestaan prijsvragen winnaars wel echt? - PrijsvragenGala.nl


 

Kun je nu echt iets winnen als je deelneemt aan prijsvragen?

De meest gehoorde kreet als het om prijsvragen gaat; "Ik win toch nooit wat....." Maar is die uitspraak wel terecht? De doorgewinterde prijsvragen liefhebber weet uiteraard wel beter en dus laten we in dit blog graag enkele winnaars aan het woord om je te overtuigen dat het deelnemen aan prijsvragen echt kan lonen! Want ja, uiteraard kun je al die leuke en/of felbegeerde prijzen gewoon echt winnen want zodra we ook maar even twijfelen aan de echtheid of betrouwbaarheid van een actie dan plaatsen we deze gewoon niet op onze website. Oke, je moet er wel even iets voor doen om uiteindelijk iets te winnen maar de kans om via een gewone prijsvraag of winactie een prijs te winnen is vele malen groter dan menigeen denkt!

 

Heb jij geregeld wel eens prijzen gewonnen en wil je je verhaal graag delen dan zijn we op zoek naar jou!
Ben jij een gelukkige winnaar en staat er met enige regelmaat een postbode op de stoep die je komt verblijden met een gewonnen prijs? Meld je dan even via ons contactformulier bij ons want we plaatsen graag je verhaal op ons blog (met eventueel een foto van jezelf of een van je gewonnen prijzen)! Ben jij een van de vele winnaars? Meld je dan!

 


         


Een prijsvraag winnaar aan het woord...

Winnaar erik

Naam :
Erik (eigenaar en redactielid PrijsvragenGala.nl)

Hoevaak doe je mee aan prijsvragen :
Helaas zelden en dat heeft simpelweg te maken met tijdgebrek. Het runnen van deze website, gezinsleven met 3 kinderen en een gewone baan van circa 30 uur maakt dat het voor mij haast onmogelijk is om tussendoor nog ergens tijd te vinden om zelf deel te nemen aan prijsvragen en winacties. Ik doe enkel nog mee aan prijsvragen waarvan ik de desbetreffende prijs ook echt dolgraag zou willen winnen. Alle anderen laat ik dus helaas vanwege tijdgebrek aan me voorbij gaan want anders heb ik te weinig tijd om deze website bij te houden.

Wat heb je zoal gewonnen :
Omdat ik als eigenaar van een prijsvragen website uiteraard wilde weten hoe groot de kans nu daadwerkelijk is om iets te winnen heb ik een heel jaar lang heel fanatiek deelgenomen aan alle prijsvragen die me leuk leken om te winnen. En dat was niet zonder resultaat want er kwamen dat jaar 137 prijzen binnen! En die prijzen varieerden van concertkaarten, speakers, speelgoed, boeken, dvd's, cadeaubonnen, spellen enz enz. In totaal staat de teller momenteel op 228 prijzen en als ik die spullen zelf had moeten kopen dan had me dat €9.410,25 gekost! Een mooi resultaat met enkel en alleen meedoen aan een paar prijsvragen.

Wat is jou grootste of mooiste prijs die je ooit gewonnen hebt :
Een weekje vakantie in Frankrijk in de Ardeche en een super goede internet-router die heel goed van pas kwam!

Wat zou je nog graag een keer willen winnen:
Een weekendje weg is of een Playstation 5 voor de kinderen is uiteraard altijd welkom!

Wat is jouw tip voor anderen :
Maak gebruik van een apart mailadres. Dat maakt het wat overzichtelijker voor jezelf. En daarnaast vooral; geef niet op! Met 2x een prijsvraag invullen is de kans om te winnen uiteraard vrij gering maar blijf je het dagelijks doen dan zul je merken dat na verloop van tijd de eerste prijzen vanzelf een keer komen aanwaaien!
Voor meer tips kijk even hier!

         

         


Een prijsvraag winnaar aan het woord...

Winnaar annelot

Naam :
Annelot (bezoeker van PrijsvragenGala.nl)

Hoevaak doe je mee aan prijsvragen :
Op dinsdag en op vrijdag want dan heb ik het rustiger met mijn studie en maak ik tijd vrij om aan prijsvragen mee te doen. Ik ben wel kieskeurig en doe niet lukraak aan alles mee. Ben dan ook heel blij met deze website. Omdat de datums bij de prijsvragen staan weet ik eenvoudig waar ik nog aan mee moet doen of welke prijsvragen ik al gehad heb.

Wat heb je zoal gewonnen :
Toch best wel al veel. Ben al heel vaak gratis naar de bioscoop geweest en ik probeer zo veel mogelijk mee te doen aan acties waar je make-up spullen kunt winnen. De foto is van vorig jaar toen ik een lunch had gewonnen samen met een vriendin in Amstelveen.

Wat is jou grootste of mooiste prijs die je ooit gewonnen hebt :
Een Harman Cardon speaker met google assistent, normaal onbetaalbaar voor een student.

Wat zou je nog graag een keer willen winnen:
Een scooter of auto want ben het fietsen hier in Nederland soms wel moe met al die wind. Een elektrische fiets mag natuurlijk ook.

Wat is jouw tip voor anderen :
Verwacht niet meteen de hoofdprijs te winnen maar ben ook blij met een kleinigheid waar je soms zelfs nog veel meer plezier van kunt hebben dan een of andere waanzinnig grote prijs.

         

         


Een prijsvraag winnaar aan het woord...

Winnaar Nadine


Naam :

Nadine (redactielid PrijsvragenGala.nl)

Hoevaak doe je mee aan prijsvragen :
Voordat ik een paar maanden geleden redactielid werd van deze site, heb ik met name heel vaak meegedaan aan prijsvragen die ik ontzettend leuk vond voor alleen mijzelf, tegenwoordig kijk ik echter ook naar prijsvragen waar andere in mijn familie ook iets aan hebben en waar ik hun blij mee kan maken mocht ik winnen.

Wat heb je zoal gewonnen :
Verschillende prijzen waar ik altijd ontzettend vrolijk van kan worden zoals spellen, hobby artikelen, dvd's (zie mijn foto hierboven) en boeken.

Wat is jou grootste of mooiste prijs die je ooit gewonnen hebt :
Een vakantie in een vakantiepark met de hele familie.

Wat zou je nog graag een keer willen winnen:
Nog eens een heerlijk weekje op vakantie of een spellenpakket voor de gezelligheid tijdens een vakantie.

Wat is jouw tip voor anderen :
Doe gewoon regelmatig mee, dan heb je het meeste kans om prijzen te winnen, 1 keer meedoen en dan hopen dat je toevalig wint is te weinig om echt een keer in de prijzen te kunnen vallen en heb gewoon geen al te grote verwachtingen als je aan prijsvragen meedoet. Win je, dan win je en win je niet dan gewoon weer op naar de volgende actie want ook daar heb je weer evenveel kans om te winnen dan alle andere deelnemers. Het dubbeltje valt vanzelf wel eens jouw kant op!

         

         


Een prijsvraag winnaar aan het woord...

Winnaar Manuel


Naam :

Manuel (redactielid PrijsvragenGala.nl)

Hoevaak doe je mee aan prijsvragen :
Ik ben er zo’n 3 jaar geleden mee begonnen. Ik reisde toen gemiddeld 3 keer per week met de trein naar de andere kant van het land voor mijn werk. ’s Ochtend vaak nog niet helemaal wakker en ’s avonds laat vaak geen zin meer om iets inspannend te lezen. Ik kwam toen een keer toevallig op deze website terecht en begon met het invullen van prijsvragen. Dat ben ik daarna blijven doen, ook nu ik weer dichter bij huis werk. Gemiddeld doe ik zo’n 4 tot 5 dagen per week mee.

Wat heb je zoal gewonnen :
Ik doe selectief mee, het moet een prijs zijn die ik wel graag wil winnen. In die 3 jaar zijn het nu wel al ruim 70 prijzen. Concertkaartjes, bioscoopkaartjes, boeken, dvd’s, huishoudelijke apparaten, entree musea en zelfs een keer een wandelreis naar Portugal. Die heb ik helaas vanwege Corona nog niet kunnen verzilveren. Vooral boeken vind ik leuk om te winnen en daarvan zijn er inmiddels al aardig wat op de deurmat gevallen.

Wat is jou grootste of mooiste prijs die je ooit gewonnen hebt :
Natuurlijk was dat de 6-daagse wandelreis naar Portugal! Een grote prijs, maar het meest blij ben ik met mooie wandelschoenen van Lowa. Ik wandel erg graag maar had dit bedrag voor wandelschoenen zelf niet snel uitgegeven. Nu ik ze eenmaal heb, merk ik echt wel het verschil met goedkopere varianten. Er zijn inmiddels al de nodige kilometers mee gelopen! Leuk was ook dat aan deze prijs winnen dat er het schrijven van een recensie aan verbonden was die ook in een wandeltijdschrift is opgenomen.

Wat zou je nog graag een keer willen winnen:
Er komt zo af en toe een reis naar Oostenrijk voorbij, daar blijf ik toch wel hard voor duimen want een vakantie of weekend in een andere omgeving en even afschakelen is altijd fijn om te mogen winnen!

Wat is jouw tip voor anderen :
Zoals iedereen hier al schrijft, blijven doorgaan. Er zijn soms best weken / maanden dat er geen prijzen binnenkomen en dan ineens meerdere in 1 week tijd. Juist die onvoorspelbaarheid maakt het spannend. En wees creatief als je een reactie moet achterlaten. Mijn ervaring is dat “zielige” of verzonnen verhalen niet werken, hou het luchtig, een beetje grappig en wees gewoon eerlijk in je reacties!


         

         


Een prijsvraag winnaar aan het woord...

Winnaar Nellie


Naam :

Nellie (redactielid PrijsvragenGala.nl)

Hoevaak doe je mee aan prijsvragen :
Ben eigenlijk pas sinds kort actief echt bezig met prijsvragen vanaf het moment dat ik hier door een kennis op geattendeerd werd. Nu ik zelf ook meehelp met het verzamelen van prijsvragen voor deze website merk ik pas hoe leuk het eigenlijk is. Ik doe tegenwoordig dan ook regelmatig en enthousiast mee met het invullen van diverse winacties.

Wat heb je zoal gewonnen :
Nog niet zo mega veel uiteraard omdat ik pas sinds 3 maanden echt actief meedoe maar wat nog niet is kan uiteraard nog komen want daar doe je het tenslotte voor.

Wat is jou grootste of mooiste prijs die je ooit gewonnen hebt :
Een mooie cd van Elvis (zie foto).

Wat zou je nog graag een keer willen winnen:
Net als de meesten kies ik dan toch ook voor een gezellige vakantie in bijvoorbeeld een bungalowpark met familie of vrienden. Verder maak je me altijd blij met een cd of concertkaarten van bijvoorbeeld Marco Borsato of Frans Bauer mocht ik die ergens kunnen winnen.

Wat is jouw tip voor anderen :
Blijven doorgaan met prijsvragen invullen, dan lukt het vast en zeker! De term "ik win toch nooit wat" komt omdat mensen het inderdaad na een paar keer wellicht alweer te snel opgeven, jammer want met enig doorzettingsvermogen krijg je dat geluksvogeltje echt wel een keer aan jouw zijde! En als je de smaak eenmaal te pakken hebt dan wees gewaarschuwd want het werkt verslavend hahaha!

         

         


Een nieuwe prijsvraag winnaar aan het woord...
Ben jij de volgende winnaar op ons blog? Meld je dan hier!

Naam :
-
Hoevaak doe je mee aan prijsvragen :
-
Wat heb je zoal gewonnen :
-
Wat is jou grootste of mooiste prijs die je ooit gewonnen hebt :
-
Wat zou je nog graag een keer willen winnen:
-
Wat is jouw tip voor anderen :
-

         

 

 


Vakantieveilingen

Dit blog is op 02-01-2021 om 11:17 uur geplaatst door de redactie van PrijsvragenGala.nl

 

Reacties op dit blog

Lizette     (Geplaatst: 04-01-2021)
Jullie zijn en blijven een van mijn favoriete websites, en dat al heel lang! Hier ook al best wat leuke prijzen weten te winnen dankzij jullie.
Lydia Verschuren     (Geplaatst: 03-01-2021)
Geweldige website hebben jullie en ook al heel wat leuke prijzen gewonnen. De mooiste was een Weber barbecue en daar was ik ontzettend blij mee.
Twan Schreurs     (Geplaatst: 02-01-2021)
Heb ook al regelmatig wat gewonnen via deze website en hoop dat jullie dan ook nog lang blijven bestaan!

Laat een reactie achter

Wordt niet op de website getoond.
 


(advertentie)Wij horen graag jouw mening over prijsvragen en winacties. Vul s.v.p. onze prijsvragen-polls in!
Wij horen graag jouw mening over prijsvragen en winacties Reacties (2) | 1 februari 2021
Bestaan ze wel echt die prijsvragen winnaars? Lees hier hun verhalen!
Bestaan ze wel echt die prijsvragen winnaars? Lees hier hun verhalen! Reacties (3) | 2 januari 2021


PrijsvragenGala.nl - Dagelijks de nieuwste gratis prijsvragen en winacties!


Als we nog niet tot je favoriete websites behoorden dan worden we het waarschijnlijk vanaf nu wel, want dagelijks presenteren we je de nieuwste online prijsvragen en winacties waaraan je gratis kunt deelnemen en waarmee je elke dag weer ontzettend veel mooie prijzen kunt winnen.

We hebben alle acties reeds netjes onderverdeeld in diverse keuze mogelijkheden zodat je gericht kunt deelnemen aan prijsvragen die jouw interesse hebben. Ga je graag op reis kijk dan eens of je een gratis vakantie in de wacht kunt slepen. Verheug je je al op bioscoopkaartjes voor die nieuwe film of spring je liever in gat in de lucht omdat je concertkaarten van je favoriete artiest kunt winnen? Wie weet ben jij straks wel de winnaar van een nieuwe set meubels voor in je huis. Of maak jezelf happy met leuke hippe dames of heren kleding en verras je zelf met de nieuwste beauty producten. Of maak gewoon je eigen keuze door een cadeaubon of shoptegoed te scoren waarmee je straks heerlijk kunt gaan shoppen. En voor de heren; vergeet de te winnen elektronica en gadgets niet dagelijks even te bekijken.

Ach ik win toch nooit...! Klopt, als je nooit meedoet aan een winactie, dan win je inderdaad ook niet! Dus doe gewoon regelmatig mee en je zult zien dat je vanzelf een keer in de prijzen zult vallen weten we uit eigen ervaring! Jij maakt net zoveel kans als een ander! Kijk anders ook een bij onze tips voor het deelnemen aan prijsvragen. Elke dag speuren we naar de allernieuwste en beste gratis prijsvragen op internet. Je hoeft alleen nog maar onze website in de gaten te houden voor de meest actuele acties waarmee je honderden gratis prijzen kunt winnen. En om het tot slot helemaal geweldig te maken hebben we de juiste antwoorden er vaak ook al bij vermeld zodat je deze zelf niet eens meer hoeft op te zoeken!

Hou vanaf nu je voordeur in de gaten want voor je het weet staat er binnenkort een postbode met een verrassing op je te wachten!

We wensen je alvast veel plezier en geluk!
PrijsvragenGala.nl

© 2006-2021 Active Internet Services - Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeling door Hendrick Media.
Alle afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd door hun respectieve auteursrechteigenaren.