MEDEDELING - Actuele update - Corona Virus
Actie:
Categorie:
Website:
Prijsvragengala.nl
Informatie:
Update : Kijk voor actuele informatie omtrent deze website en het virus bij "Lees verder"!
Startdatum:
06-04-2020
Einddatum:
01-05-2020
 MEDEDELING - Actuele update - Corona Virus

 

Beste bezoekers / prijsvragenliefhebbers,

 


Persoonlijke update : 16-03-2020

Er bestaat een kans dat deze website de komende periode tijdelijk op een aantal momenten 'plat' komt te liggen...
De reden hiervan is dat ik (naast deze prijsvragenwebsite) werkzaam ben in een van de beroepsgroepen die momenteel vitaal zijn: uitvaartzorg. Mocht het virus de komende periode toch sneller grip krijgen op Nederland en er opeens grotere aantallen slachtoffers te betreuren zijn (en laten we daarbij hopen dat we geen situaties zoals in China en Italie krijgen) dan hoop ik dat er bij een iedere begrip voor zal zijn dat ik in ons mortuarium/uitvaartcentrum harder nodig ben dan op deze website.
Mocht het zo zijn dat er op sommige dagen geen of weinig nieuwe prijsvragen verschijnen dan zal dat betekenen dat ik mijn prioriteiten op dat moment heb moeten verleggen naar belangrijke dingen in het leven... Laten we voor een ieder hopen dat dat scenario geen noodzaak zal worden. Bij deze vast mijn excuses mocht deze situatie snel realiteit gaan worden maar ik hoop dat u begrijpt dat prijsvragen dan even geen levensbelang meer hebben......

 

Persoonlijke update : 21-03-2020

De druk begint langzaam maar zeker sneller op te lopen dan ik had gedacht en ik begin me steeds meer te realiseren wat er langzaam op mij en veel van mijn collega's afkomt. Daarom heb ik ook besloten dat ik vanaf vandaag echt dagen (of zelfs langere perioden) ga inlassen dat ik deze 'prijsvragenhobby' echt even op non-actief zal moeten gaan zetten en er dus tijdelijk geen of weinig nieuwe prijsvragen online zullen komen.
De "Lees verder"-pagina's waarop u tot heden meer informatie kon vinden over de desbetreffende actie zullen tijdelijk niet meer van verdere informatie worden voorzien. Dit zal een hele hoop tijd besparen momenteel indien ik wel even tijd heb voor het plaatsen van nieuwe prijsvragen. Ook de online heldesk en whats-app-service zijn tijdelijk even niet actief!

Ik heb dit besluit helaas moeten nemen aangezien mijn gewone reguliere werkdagen zullen vanaf heden namelijk langer en intensiever worden dan gebruikelijk waarbij uiteraard de kans op besmetting en ziekte door het verzorgen van overledenen ook nog aanwezig zal zijn. Wil ik zelf, buiten het virus om, gezond blijven dan is het gewoonweg niet verstandig om na een lange zware werkdag vol ellende ook nog eens elke dag een uur of 4-6 aan deze website te werken. Dat is simpelweg niet gezond, niet verstandig en om mezelf en mijn gezin niet voorbij te lopen heb ik dus ook besloten om vanaf nu helaas versneld voorrang te gaan geven aan mijn normale werk in de uitvaartzorg.
Het combineren met deze prijsvragenwebsite is normaal geen enkel probleem maar voor nu simpelweg onmogelijk en ongezond. Ook de dagen dat ik eventueel vrij heb zal ik hard nodig hebben om weer op te laden voor hetgeen er daarna weer op me te wachten staat.

Nogmaals ik hoop op jullie begrip voor deze beslissing. Het zijn en worden gewoon onzekere en niet te voorspellen tijden waarin we ons momenteel met z'n allen bevinden en waarin sommige keuzes noodgedwongen tot stand komen.
En tot slot; doe jezelf, je familie en vrienden een plezier.... blijf binnen en beperk je sociale contacten echt tot het minimum!!!! Blijf dus daar waar het kan gewoon veilig thuis om verdere besmettingen te voorkomen. Neem het a.u.b. serieus zowel jong als oud want dit virus is niet om mee te spotten of te onderschatten, de eerst betreurenswaardige voorbeelden hebben we in ons ziekenhuismortuarium inmiddels namelijk al gehad en de vooruitzichten zijn verre van optimistisch momenteel hier in het zuiden van Nederland..............!!!! En voor mensen die het nog altijd niet begrijpen heb ik een speciale boodschap!M.v.g. Erik  


 

 Algemeen:

Prijsvragen zijn uiteraard ontzettend leuk en erg geliefd bij Nederlanders. Maar soms zijn er echter belangrijke dingen in het leven...
Het coronavirus krijgt Nederland namelijk helaas steeds meer in zijn greep. Diverse evenementen, concerten, sportwedstrijden en andere bijeenkomsten zijn of worden momenteel afgelast om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan! Dagelijks komen er diverse nieuwe maatregelen bij om u en anderen tegen het virus te beschermen. Hou er dus rekening mee dat als je wil deelnemen aan prijsvragen en winactie waarbij grotere bezoekers aantallen zijn te verwachten dat het evenement wellicht al afgelast is of in de komende periode alsnog geen doorgang zal hebben.
Heeft u de afgelopen maanden een prijs gewonnen waarbij te denken valt aan entreekaarten voor een evenement, bioscoop, theater e.d. wat zal plaatsvinden in de nabije periode dan raden wij u aan om goed op uw gezondheid (en die van anderen!) te letten en uw gezonde verstand te gebruiken of het wel raadzaam en/of noodzakelijk is om dit 'evenement' momenteel te bezoeken mocht het niet afgelast zijn. We kunnen u enkel aanraden om de richtlijnen van het RIVM hierin zo goed mogelijk op te volgen.

 

Aantal prijsvragen:

Het aanbod aan prijsvragen en winacties is vanaf 14 maart al aanzienlijk geslonken. Veel bedrijven e.d. zijn gesloten en/of hebben hun prioriteiten begrijpelijkerwijs elders liggen. Dit zal de komende periode waarschijnlijk ook nog wel zo blijven. Het weggeven van bijvoorbeeld entreekaarten e.d. is momenteel uiteraard zinloos aangezien veel activiteiten afgelast zijn. Uiteraard jammer voor de vele mensen die nu thuis zitten en hun verveling wilden botvieren via onze website. Overigens is ons de afgelopen dagen wel een opmerkelijk feitje opgevallen; veel website bezoekers van ons zijn doorgaans onder werktijd niet altijd bezig met hun werk want nu Nederland voor een groot deel massaal thuis zit slinken opeens sinds afgelopen week onze bezoekersaantallen drastisch. Veel bezoekers surfen en bezoeken ons normaal gesproken dus blijkbaar onder werktijd.... Foei ! :) Wees gerust we zullen het niet doorvertellen aan uw werkgever!

 

Onjuiste informatie bij prijsvragen:

Helaas kan het voorkomen dat wij de afgelopen periode prijsvragen hebben geplaatst waarvan inmiddels bekend is dat toegang voor bezoekers nog maar beperkt mogelijk is of dat het evenement in zijn geheel reeds is afgelast. Kom je een actie tegen waarvan inmiddels bekend is dat deze niet meer zal doorgaan dan vragen we je vriendelijk om dat aan ons door te geven via ons contactformulier of te reageren middels een reactie onder de desbetreffende actie. Uiteraard kun je ook kijken of we online zijn in onze online helpdesk. We zullen dan een melding plaatsen dat het evenement helaas is afgelast of de actie in zijn geheel verwijderen!

 

Beknopt overzicht van evenementen die reeds afgelast zijn en waarvan prijsvragen actief zijn/waren:

 • Wedstrijden in het betaalde voetbal in Nederland
 • Oefenwedstrijden Nederlands elftal tegen USA en Spanje
 • Alle sport evenementen met meer dan 100 bezoekers
 • Diverse theathershows en voorstellingen
 • Meerdere bioscoopfilms (maximaal 100 bezoekers toegestaan)
 • Diverse attractieparken
 • Diverse musea
 • Diverse concerten
 • Restaurants en eetgelegenheden
 • Disneyland Parijs
 • Formule 1 Grand Prix Australië en Nederland
 • Vakanties en cruises naar tientallen landen

 

Actuele informatie corona virus:
Voor meer actuele informatie over het corona virus (covid-19) verwijzen we je graag door naar de volgende websites

 

Tot slot

We wensen een ieder die momenteel, in welke hoedanigheid dan ook, getroffen is (of wellicht nog zal worden) door het corona-virus veel sterkte en indien nodig veel beterschap de komende periode!

 

Redactie
PrijsvragenGala.nl

 


Laatste update van deze mededeling : 20-03-2020 om 01:48 uur door de redactie van PrijsvragenGala.nl

 

Of deel deze actie nu op social media met vrienden en familie

Reacties op deze actie :

Maarten van Dam     (Geplaatst: 12-03-2020)
Ontzettend jammer dat de wedstrijden van het nederlands elftal niet meer doorgaan maar helaas wel begrijpelijk. Netjes dat jullie deze informatie allemaal plaatsen!
Redactie PrijsvragenGala.nl     (Geplaatst: 12-03-2020)
Helaas ontkomen we er niet aan om deze informatie te plaatsen want het ronddolende virus is op zich zelf al erg genoeg maar we willen deelnemers aan prijsvragen van inmiddels afgelaste evenementen graag een teleurstelling besparen.
Wendy Wesselink     (Geplaatst: 12-03-2020)
Allemaal niet best wat er momenteel in de hele wereld en dus ook in nederland gebeurd, sterkte iedereen! Hier momenteel gelukkig nog geen klachten. Maar wel des te meer tijd om prijsvragen in te vullen. Elk voordeel heeft zijn nadeel ook al is het uiterst
Alet     (Geplaatst: 20-03-2020)
Jouw eigen gezondheid is nu belangrijker. Succes en sterkte!
Paula     (Geplaatst: 20-03-2020)
Je hebt het enige juiste besluit genomen. Heel veel sterkte. Ik zal luisteren en thuis blijven. Stay safe!

Laat een reactie achter

Wordt niet op de website getoond.
 


Dagelijks de nieuwste en gratis prijsvragen en winacties op PrijsvragenGala.nl


Welkom op jouw dagelijkse portie winnaarsgeluk! Als we nog niet tot je favoriete websites behoorden dan worden we het waarschijnlijk vanaf nu want dagelijks presenteren we je de nieuwste online prijsvragen en winacties waaraan je gratis kunt deelnemen en waarmee je mooie prijzen kunt winnen.

We hebben alle acties reeds netjes onderverdeeld in diverse keuze mogelijkheden zodat je gericht kunt deelnemen aan prijsvragen die jouw interesse hebben. Ga je graag op reis kijk dan eens of je een gratis vakantie in de wacht kunt slepen. Verheug je je al op bioscoopkaartjes voor die nieuwe film of spring je liever in gat in de lucht omdat je concertkaarten van je favoriete artiest kunt winnen? Wie weet ben jij straks wel de winnaar van een nieuwe set meubels voor in je huis. Of maak jezelf happy met leuke hippe dames of heren kleding en verras je zelf met de nieuwste beauty producten. Of maak gewoon je eigen keuze door een cadeaubon of shoptegoed te scoren waarmee je straks heerlijk kunt gaan shoppen. En voor de heren; vergeet de te winnen elektronica en gadgets niet dagelijks even te bekijken.

Ach ik win toch nooit...! Klopt, als je nooit meedoet aan een winactie, dan win je inderdaad ook niet! Dus doe gewoon regelmatig mee en je zult zien dat je vanzelf een keer in de prijzen zult vallen weten we uit eigen ervaring! Jij maakt net zoveel kans als een ander! Kijk anders ook een bij onze tips voor het deelnemen aan prijsvragen. Elke dag speuren we naar de allernieuwste en beste gratis prijsvragen op internet. Je hoeft alleen nog maar onze website in de gaten te houden voor de meest actuele acties waarmee je honderden gratis prijzen kunt winnen. En om het tot slot helemaal geweldig te maken hebben we de juiste antwoorden er vaak ook al bij vermeld zodat je deze zelf niet eens meer hoeft op te zoeken!

Hou vanaf nu je voordeur in de gaten want voor je het weet staat er binnenkort een postbode met een verrassing op je te wachten!

We wensen je alvast veel plezier en winnaarsgeluk!
PrijsvragenGala.nlbestseller© 2006-2020 Active Internet Services - Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeling door Hendrick Media.