Win een Basterd barbecue, Princess Smart Airfryer of een Tefal pannenset
Actie:
Website:
Foodaward.nl
Informatie:
Vul je gegevens in op de website en maak kans om deze prijzen te winnen
Startdatum:
25-03-2020
Einddatum:
30-04-2020
 Win een Basterd barbecue, Princess Smart Airfryer of een Tefal pannenset

 

Informatie over deze prijsvraag

 

Maak nu kans op de volgende prijs :
Win nu onder andere een Basterd barbecue, Princess Smart Airfryer of een Tefal pannenset

 

Wat moet je doen om deze prijsvraag of winactie te winnen? :
Vul je gegevens in op de website van Foodaward.nl en win een van deze mooie prijzen

 

Informatie over de te winnen prijs :
Door te stemmen op je favoriete product(en) maak je kans op een van de 6 mooie prijzen; Basterd barbecue, Princess Smart Airfryer 182307, een Tefal pannenset, Wellness Bon- Dagje uit voor 2 personen, jaarabonnement magazine Foodies of een jaarabonnement op het magazine Koken en Genieten. Vul in, maak je keuze en win!

 

Overige informatie over Foodaward.nl :
De FoodAwards worden dit jaar voor de 31e keer uitgereikt. Initiatiefnemer is FoodPersonality, platform voor de supermarkt- en levensmiddelensector. Met de FoodAwards worden jaarlijks de beste introducties van A-merkleveranciers van het jaar ervoor beloond.
Dat wil zeggen, een jury die bestaat uit vertegenwoordigers van de belangrijkste supermarktorganisaties (Albert Heijn, Jumbo en Superunie als belangrijke inkooporganisatie voor supermarkten als Plus, Dirk, Spar en veel regionale supermarktbedrijven) wijzen de winnende producten aan, geholpen door de stem van de consument. Jouw stem dus.

 

Redactie beoordeling van deze actie :

Populariteit te winnen prijs     Populariteit te winnen prijs
Deelname voorwaarden     Deelname voorwaarden
Privacy voorwaarden     Privacy voorwaarden
Betrouwbaarheid website     Betrouwbaarheid website
       

 


Amazon

Deze prijsvraag is op 25-03-2020 om 00:01 uur geplaatst door de redactie van PrijsvragenGala.nl

( bronvermelding / afbeeldingen : Foodaward.nl )

 

Of deel deze actie nu op social media met vrienden en familie

Reacties op deze actie :

Koert Maes     (Geplaatst: 28-03-2020)
Hopelijk van de zomer met corona in een flesje aan de basterd!

Laat een reactie achter

Wordt niet op de website getoond.
 


Dagelijks de nieuwste en gratis prijsvragen en winacties op PrijsvragenGala.nl


Welkom op jouw dagelijkse portie winnaarsgeluk! Als we nog niet tot je favoriete websites behoorden dan worden we het waarschijnlijk vanaf nu want dagelijks presenteren we je de nieuwste online prijsvragen en winacties waaraan je gratis kunt deelnemen en waarmee je mooie prijzen kunt winnen.

We hebben alle acties reeds netjes onderverdeeld in diverse keuze mogelijkheden zodat je gericht kunt deelnemen aan prijsvragen die jouw interesse hebben. Ga je graag op reis kijk dan eens of je een gratis vakantie in de wacht kunt slepen. Verheug je je al op bioscoopkaartjes voor die nieuwe film of spring je liever in gat in de lucht omdat je concertkaarten van je favoriete artiest kunt winnen? Wie weet ben jij straks wel de winnaar van een nieuwe set meubels voor in je huis. Of maak jezelf happy met leuke hippe dames of heren kleding en verras je zelf met de nieuwste beauty producten. Of maak gewoon je eigen keuze door een cadeaubon of shoptegoed te scoren waarmee je straks heerlijk kunt gaan shoppen. En voor de heren; vergeet de te winnen elektronica en gadgets niet dagelijks even te bekijken.

Ach ik win toch nooit...! Klopt, als je nooit meedoet aan een winactie, dan win je inderdaad ook niet! Dus doe gewoon regelmatig mee en je zult zien dat je vanzelf een keer in de prijzen zult vallen weten we uit eigen ervaring! Jij maakt net zoveel kans als een ander! Kijk anders ook een bij onze tips voor het deelnemen aan prijsvragen. Elke dag speuren we naar de allernieuwste en beste gratis prijsvragen op internet. Je hoeft alleen nog maar onze website in de gaten te houden voor de meest actuele acties waarmee je honderden gratis prijzen kunt winnen. En om het tot slot helemaal geweldig te maken hebben we de juiste antwoorden er vaak ook al bij vermeld zodat je deze zelf niet eens meer hoeft op te zoeken!

Hou vanaf nu je voordeur in de gaten want voor je het weet staat er binnenkort een postbode met een verrassing op je te wachten!

We wensen je alvast veel plezier en winnaarsgeluk!
PrijsvragenGala.nlbestseller© 2006-2020 Active Internet Services - Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeling door Hendrick Media.